Naše Biofarma » Recepty » Trhanka » Trhankové karbanátky

Trhankové karbanátky

karbanátky z trhankyweb

Trhanku předem propláchněte studenou vodou a vařte v osolené vroucí vodě asi 30 min. Mezitím nakrájejte cibulku, nechte zesklovatět na oleji, přidejte nakrouhané zelí, mrkev, osolte, opepřete a dochuťte kmínem. Poduste do částečného změknutí, asi 10-15 min. Uvařenou trhanku slijte, pokud je potřeba a smíchejte se směsí zeleniny. Tvořte malé karbanátky, které osmažte po obou stranách do zlatova. Podávejte s bramborovou kaší, bramborem či zeleninovým salátem.

Počet porcí: 4, doba přípravy: 60 min

250 g trhanky NAŠE BIOFARMA

250 g zelí

2 střední mrkve

1 cibule

2 stroužky česneku

olej na pečení a smažení BIOLINIE

kmín, pepř, sůl