Naše Biofarma » Recepty » Špalda » Špaldové risotto

Špaldové risotto

Špaldové risotto

Kernotto propláchneme ve studené vodě a vaříme v oselené vodě na mírném ohni pod pokličkou cca 20-25 min. Mezitím na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a česnek. Následně přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a kousky rajčat. Ochutíme solí a pepřem a společně necháme ještě asi 10-15 minut dusit. Rajčatovou směs smícháme s kernottem, přidáme čerstvou bazalku a ozdobíme hoblinkami parmazánu. Podáváme nejlépe se zeleninovým salátem.

 

 

 

Počet porcí 4, doba přípravy 45 min.

Suroviny:
  • 400 g Špaldové kernotto NAŠE BIOFARMA
  • 1 plechovka sekaných rajčat  BIOLINIE
  • 1 cuketa
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • Mořská sůl a pepř
  • čerstvá bazalka
  • Olivový olej
  • Hoblinky parmazánu