Naše Biofarma » Recepty » Špalda » Dýňové kernotto

Dýňové kernotto

dýňové kernotto web

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme špaldové kernotto a 2 minuty opékáme. Poté přidáme nasekanou šalvěj, na kostičky nakrájenou dýni a vaříme na mírném plameni cca 30 minut, dokud nejsou špaldové kroupy i dýně měkké. Na závěr přidáme plátek másla a dochutíme parmazánem.

Doba přípravy:  40 minut, počet porcí: 4

  • 250 g špaldového kernotta NAŠE BIOFARMA
  • 1 kostka kuřecího bujónu BIOLINIE
  • 3 lžíce řepkového oleje CRUDOLIO
  • 500 ml vody
  • 1 cibule
  • 1 dýně Hokaido
  • 1 hrst nasekané šalvěje
  • 1 plátek másla
  • parmazán