Naše Biofarma » Recepty » Pohanka » Pikantní pohankové karbanátky s tuňákem

Pikantní pohankové karbanátky s tuňákem

Pikantní karbenátky_web (Kopírovat)

V míse dobře smíchejte všechny ingredience. Pomocí malého šálku formujte kuličky, které pokládejte na pečicí papír na plech. Pečte v troubě na 180 °C asi 15-20 minut nebo dokud se nezbarví dozlatova. Podávejte teplé se zeleninovým salátem nebo jogurtovým dipem.

 

 

 

Doba přípravy 45 minut, Počet porcí 2-3.

Suroviny:
  • 1,5 šálku uvařené pohanky lámanky NAŠE BIOFARMA
  • 1 plechovka tuňák ve vlastní šťávě, okapaný
  • 1 střední cibule nakrájená na drobno
  • 1 střední mrkev – nastrouhaná
  • 2 vejce
  • 200 g strouhaného sýru
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 2 lžíce kečupu nebo rajského protlaku
  • 1 polévková lžíce lněného semínka BIOHARMONIE
  • sůl, podle chuti
  • pepř, špetka