Naše Biofarma » Recepty » Pohanka » RAW pohanková kaše

RAW pohanková kaše

Nevařená pohanková kaše

Pohanku zalijte čtyřmi šálky vody a nechte namočenou nejlépe přes noc (nejméně však 4 hodiny). Poté ji v cedníku a dobře propláchněte studenou vodou. Smíchejte všechny suroviny a tyčovým mixérem rozmixujte na hladkou kaši. Podle chuti podávejte se sezónním ovocem nebo posypanou ořechy či semínky.

 

 

 

4 porce, doba přípravy: 10 minut

Suroviny:
  • 2 šálky pohankové lámanky NAŠE BIOFARMA
  • 1 šálek mandlového nápoje ISOLA Bio
  • 10 lžic javorového sirupu BIOLINIE nebo 5 lžic třtinového cukru BIOHARMONIE
  • 2 polévkové lžíce chia semínek
  • 1 lžička skořice
  • špetka soli