Naše Biofarma » Recepty » Oleje » Dýňové pesto s medvědím česnekem

Dýňové pesto s medvědím česnekem

Špagety pesto

Špagety uvařte ve velkém množství vody. Mezitím si připravte pesto. Lístky medvědího česneku omyjte a natrhejte na menší kusy. Rozmixujte s dalšími surovinami a dochuťte solí. Podávajte smíchané s uvařenými špagetami, posypané praženými dýňovými semínky a parmazánem. Dozdobit můžete lístky bazalky. Náš tip: Použít můžete i další divoké byliny např. pampelišky.

 

4 porce/ 20 minut

  • 100ml Českého dýňového oleje NAŠE BIOFARMA
  • 50g opražených dýňových semínek BIOHARMONIE
  • 20g parmezánu (a trochu na posypání)
  • 4 stroužky česneku
  • asi 120 g čerstvých lísků medvědího česneku
  • sůl