Naše Biofarma » Recepty » Čirok » Knedlíčky z čirokové krupice

Knedlíčky z čirokové krupice

Knedlíčky z čirokové krupice_web (Kopírovat)

V misce promícháme čirokovou krupici, Hrašku, bylinkovou sůl a lahůdkové droždí. Směs zalijeme vroucí vodou, promícháme, a jakmile vychladne, tvoříme knedlíčky, které zavařujeme do vroucí osolené vody a vaříme 10 minut. Podáváme k různým omáčkám jako přílohu. 3 – 4 porce, doba přípravy 20 minut

  • 160 g čirokové krupice
  • 60 g Hrašky na zahušťování
  • 1 lžička bylinkové soli + sůl do vody na vaření
  • 2 lžíce lahůdkového droždí
  • 150 ml vroucí vody

Autor receptu: Eva Francová